Da me upoznas i da se zaljubis u mene

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Pravila Foruma

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1 Pravila Foruma taj Pet Jan 23, 2015 2:42 am

Admin

avatar
Admin
Terminologija:
Tri upozorenja => Opomena
Tri opomene => Ban na nedelju dana
Tri bana na nedelju dana => Večni ban
Članovi tima ne moraju striktno da se pridržavaju ovih normi u zavisnosti od prestupa.

1.Zabranjeno spamovanje!
Radi pojašnjenja termina, postovi koji će biti smatrani spamom su:
svaki post nevezan za naslov teme i njenu svrhu pojašnjenu prilikom otvaranja;
svaki post koji sadrži manje od tri reči ili samo smajlije, osim u temama koje predviđaju takvo postovanje ("Chat smajlijima", "Kaladont" i sl.);
svaki post koji sadrži samo citat bez obrazloženja;
svaki dupli post;
svako postovanje u spam temama iako pre Vas u toj temi nije odgovorilo tri druga člana tj. ako između Vaša dva posta ne postoji tri tuđa posta (ovo važi za sve spam teme, ali se ne praktikuje u chat temama i diskusijama).


Kazna: Opomena.

2.Zabranjeno je reklamiranje preko privatnih poruka!
Zabranjeno je slati drugim članovima privatne poruke koje sadrže reklamu Vašeg sajta, foruma ili bloga (ili uopšte internet stranica) ili link do istog ako nije tražen. Članovi su dužni da prijave ovakva reklamiranja. Ukoliko neko ne prijavi reklamu, a staff na bilo koj način sazna da je primio i njemu ce biti ukinute privatne poruke, jer, iako njemu nije smetalo, dozvolio je da član maltretira druge.

Kazna: Ukidanje privatnih poruka.

3.Zabranjeno je postavljanje velikih potpisa!
Svaka slika u potpisu viša od 350px i šira od 650px biće automatski resizovana (smanjena). Ako stavljate vise slika ili dodajete tekst a to ispadne preveliko potpis će biti uklonjen, a Vi obavešteni preko privatne poruke.

Kazna: Ako to nastavi da se ponavlja kod istog člana često bice banovan na nedelju dana, a ako posle toga nastavi dobija večni ban.

4.Vređanje drugih članova je zabranjeno!
Vređanje po bilo kojoj osnovi je zabranjeno. Svako takvo se kažnjava bannom od mesec dana.

Kazna: Ban na mesec dana

5.Bonton i pravila ponašanja
Postoje norme koje ograničavaju nekoga da vređa, dosađuje, bude agresivan , nepristojan, nekulturan i sl. Budite dosledni lepim manirima jer svi i ako se vole šaliti i zezati ne vole da trpe svašta.

Kazna: Kazna se dodeljuje po proceni tima.
6.Zabranjeno je koriscenje vulgarnih reči!
Dozvoljene su skraćenice, zvezdice i sl.

Kazna: Opomena.

7.Zabranjeno je uznemiravanje drugih članova preko privatnih poruka!
Ukoliko se ovako nesto desi član je duzan da upozori posiljiaoca pre nego sto ga prijavi. Ako ovaj prestane posle toga nema potrebe za prijavom.

Kazna: Ukidanje privatnih poruka ili večni ban (procena tima).

8.Zabranjeno je pisanje duplih postova!
Niko ne sme da piše duple postove osim u galerijama, medju svojim radovima i admini i modovi medju bannovanim članovima i sl. Za dupli post bićete samo upozoreni (mada ni to nije pozeljno), ali ako napisete 3 posta za redom dobijate opomenu. Takođe nije dozvoljeno da se u galerijama i sl. pišu dupli postovi odmah jedan za drugim (vremenski), u tom slucaju biste mogli da editujete post ili nesto sl. I za ovo se dobija opomena.

Kazna: Opomena.

9.Nema žalbe zbog editovanja/brisanja!
Admini i moderatori zadržavaju pravo editovanja i brisanje svih vaših postova i tema koji nisu u skladu sa pravilima foruma i nisu dužni da to objasnjavaju, imali su razlog za to.

10.Članovi mogu pitati sta god hoce u temama za to!
Molim admine i modove da se ne vređaju ili jos gore daju opomene zbog "glupih pitanja", "vec postavljanih pitanja", "pitanja koja nemaju veza sa njima" i sl. Članovi ih sigurno ne bi napisali da su znali da je tako. Takođe molim ostale admine ili modove da ukoliko nisam tu (ako je pitanje na koje samo glavni admin može da odgovori ili ako treba da odlučim o nečemu važnom) napišu članovima da me sačekaju ili ako znaju kad cu doći jer znam kako je čekati odgovor do besvesti.

11.Nova pravila!
U slučaju dodavanja novih pravila dotična se nece važiti nedelju dana od dodavanja da bismo vam dali vremena da ih pročitate. Međutim svejedno ćete biti upozoreni ako ih prekrsite da biste ih pročitali. Takodje admini i modovi ne smeju da pišu nova pravila u novom postu, nego da edituju moj ili me kontaktirju u slučaju da je potrebna dorada ili konsultacija.

12.Zabranjeno posedovanje duplih profila!
Probaćemo ovo koliko-toliko da regulišemo. Svakom članu koj napravi dupli profil bez konsultacije sa staffom bice bannovana IP adresa i nece moći da se registruje više. Ukoliko imate problema da se ulogujete prvo pogledajte FAQ, ako ni tamo ne nađete odgovor onda nam se obratite u temama za goste. Tamo možete da zahtevate novu šifru (naravno promenicete je kad udjete) i mi ćemo vam je staviti. Ako bude bilo problema i posle svega toga odobrićemo vam dupli acc.

Napomena: Ako delite kompjuter sa članom porodice, molimo Vas da to napišete u temi za predstavljanje.

Kazna: Večni ban IP adrese, e-maila i profila.

13.Ne brišite teme!
Ne brišite teme već ih šaljite u basket jer ce tako i forum i članovi zadržati postove iz njih i jer ce u krajnjem slučaju moći da se vrate.

Kazna: Opomena.

14.Avatari, potpisi i uopste slike...
Avatari, potpisi i bilo kakve slike ne smeju da budu GIFovi koji nisu odobreni od strane admina jer smo već imali slučaj sa virusom na forumu.... Dakle, ne stavljajte bilo kakve GIFove, biće uklonjeni od strane admina. Link za GIF postavite u temi "Profili" ili za pitanja oko foruma i tek nakon odobravanja staffa možete ga uključiti u vaš profil. Ako ih budete stavljali bez dozvole i protiv upozorenja dobijate bann zbog ugrožavanja foruma.

Kazna: Opomena.

15. Postavljanje tema
Uopšte sve teme na forumu moraju biti na svima razumljivom jeziku, a teme moraju imati i određene informacije u početku. Nije dozvoljeno počinjanje teme sa tačkicama ili bilo kojim znakovima koji ne predstavljaju skup razumljivih slova koje formiraju reč. Svaki autor teme mora dati minimim informacija o temi koju otvara bez obzira gde je na forumu pokreće. Teze po kojima trebate pisati teme napisane su u vidu kodova u svakom podforumu. Ako se ovo pravilo ne ispoštuje staff ima pravo obrisati temu.

Kazna: Opomena.

Pogledaj profil korisnika http://dasezaljubisumene.forumsr.com

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu